diumenge, 16 de maig del 2010

POSEU-HI IMAGINACIÓ


Imagineu-vos un poble on hi hagués un govern absolutista que decidís els destins dels seus ciutadans, sense consultes, sense atendre’n la seva opinió.
Imagineu-vos un govern que decidís premiar un treball de recerca sobre temes locals d’interès.
Imagineu-vos un jurat que, a part de concedir el premi al millor treball, decidís donar-ne un altre a un treball per haver-lo considerat també “d’especial” interès.
Imagineu-vos que no hi haguessin antecedents d’aquest altre premi i que es decidís donar a darrera hora.
Imagineu-vos que aquest treball estès fet pel fill del líder local...
No cal que imagineu tant. Això va passar divendres a Amposta quan el jurat que atorga el premi al millor treball de recerca fet pels alumnes de batxillerat sobre temes locals va decidir donar un altre premi al fill de l’alcalde per haver-lo considerat “d’especial interès”.
Coses com aquestes que, en altres llocs, pareixerien pròpies del passat, a Amposta segueixen passat encara avui en dia.
Veure-ho per a creure-ho!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Home Joan

Com sempre repartint demagògia a dojo. Això és "lo teu".

Que el fet de fer d'algú no li dóna dret a participar i optar al mateix que qualsevol altre?

Jo també podria preguntar: imagineu-vos que el fill d'un regidor del PSC d'Amposta entra a treballar en un lloc fet a mida, al consell comarcal del Montsià. T'agrada la pregunta o te'n faig una altra?

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Mira Agustí (si aquest és el teu nom, cosa que dubto)
Et respondré amb el que diu el meu fill: "Jo vaig entrar 'enxufat' com la majoria dels qui treballen al Consell".
Qui va crear els consells comarcals i per a què? Quanta gent hi ha a l'ajuntament d'Amposta i al Consell Comarcal del Montià que han entrat per obra i gràcia de CiU?
I encara et diré més: Jo no vaig moure un dit per a que el meu fill entrés. De fet ni sabia de l'existència d'aquesta plaça. Quants regidors de l'ajuntament d'Amposta del grup del PSC estem al Consell? Tu que ho saps tot, ho saps?
Potser mira cap a un altre indret i sabràs la veritat.
A més, quan mon fill va entrar, el pla ja portava un any desenvolupant-se i ho va fer perquè va marxar un de l'equip. Això és un lloc fet a mida?
Per acabar, pregunta-li a l'alcalde com va entrar ell de metge. Pel que m'han dit no té el MIR.

Pepet ha dit...

Vosté sap el significat de MIR? Perquè si ho sabes potse no hagues acabat el seu comentari dien això de l'entrada al món de la medicina per part de l'alcalde.
Ja que per poder treballar de metge has de ser Llicenciat en Medicina i Cirurgia(6 anys)i després "si vols" es fa l'examen MIR per poder escollir l'especialitat.
I l'alcalde té la Llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.

Unknown ha dit...

jua jua jua

Veig que reconeixes que ton fill està enxufat. Bé. Anem bé.

Dels que estiguin enxufats aquí o allà, m'és igual (potser molts ho esten de quan els socialistes manaveu a l'ajuntament, no?). Quien algo teme algo debe.

Si los socialistes ampostins no esteu al consell no crec que sigui cosa de no tenir enxufe, deu ser un tema polític que desconec perquè jo (tan me fa que ho cregues com que no) no estic en política. A més si dels 4 regidors del PSC-PSOE, 3 sou funcionaris i un està colocat al lider Ebre, per a qye voleu enxufes ?????

Com sol passar amb tot el que dius, no toques vores i vas tirant lo rall a veure que pesques. Quina sort tenir opinió de tot i creure que la millor!!!

Per cert no dius res sobre el tema de que anava el bloc. Deu ser pq no tens raó i potser el treball es merixia el reconeixement que va rebre. Pero com que tot ho has de politizar ...

La teva es la tàctica dels socialistes: escampar rumors pq la gent malpense. Així us va.

Sóc Agustí, ja t'ho pots creure o no. Em coneixes més del que et penses. El teu problema es que sempre veus fantasmes on no els hi ha, o potser es que els tens tan prop que els confons.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

I vatros, on esteu "entxufats", a l'ajuntament pot ser?
Per això us amagueu darrera de falces identitats així no podré destapar les "vostres vergonyes"!
Perquè no sortiu de sota l'arbre que us dona ombra i mireu de guanyar-vos un lloc de treball fora dels tentacles de CiU?