dijous, 27 de setembre del 2007

LAPORTA PRESIDENT DE CATALUNYA?

Aquests dies s’ha escrit bastant sobre la possibilitat de que Joan Laporta entri en política. Ell mateix s’hi va postular, per tant passen a ser de simples conjectures a tot una declaració d’intencions. Ahir mateix en parlava amb un conegut i jo li preguntava que si ho feia, per a mi i veient la seva manera de pensar, que si trobava que ho faria per ERC. I ell em deia que el veia més com a substitut de l’Arturo a CDC. Possiblement tingui raó. Tothom amb pocs escrúpols i molta ambició és més fàcil que es decanti pel partit que va fundar Pujol.

Però Jan (com se’l coneix) ha d’anar en compte ja que amb aquest tema por jugar amb foc i socarrimar-se. El Barça és més que un club, no descobreixo res, però al Barça no hi colors polítics. És un sentiment, però a la vegada son emocions, expressions i d’altres coses que potser no sabria definir.

I sobre tot, Jan ha de ser més humil. Està a sobre de tot al terrenys esportiu, però quant algú està a sobre de tot és quan menys s’ha de creure superior i ha de pensar qui l’ajudat a arribar fins a dalt. Els socis, per suposat, amb el seu vot, però també persones com el Sandro Rossell què, per a mi se l’ha tractat molt injustament.