divendres, 14 de setembre del 2007

VA DE PRESOS I PRESONS

120 persones no són multitud... però poder ser-ho si estan dintre d’un espai molt reduït. Informa la Veu de l’Ebre que 120 són els ebrencs que estan tancats a la presó. Semblen molts... però potser són molts menys que els que deurien d’estar si tenim en compte que hi ha moltes agressions que no es denuncien mai, sobre tot dintre de l’àmbit familiar.

Aquest dies s’està parlant molt sobre la reinserció de determinats presos, sobre tots dels que estan empresonats per cometre violacions. Una comissió d’experts encapçalats per la consellera Tura, estan parlant sobre les mesures a prendre quan ja no se’l pot retenir-los més a la presó pel tema legal, es a dir, perquè ja han complert la condemna. Es veu que han rebutjat la castració terapèutica com a mesura. Ahir escoltava a la ser un psicòleg que deia que no és la solució. Què hi ha que fins i tot, al veure’s impotent ha arribat a violar amb el mànec d’una granera...

Crec que la millor manera és el seguiment del pres per mig de la utilització del braçalet de control remot. Ignoro si és del tot legal però sé que s’està utilitzant.