dijous, 20 de setembre del 2007

D'ACORD AMB MARAGALL

Així com de vegades he criticat certs comentaris del president Maragall, avui hi estic totalment d’acord. Penso com ell que si el Tribunal Constitucional acaba declarant no constitucionals certs articles de l’Estatut de Catalunya en vigor i que es va aprovar per referèndum de forma legítima, el poble català ha de tornar anar a les urnes.

L’actual Estatut no és el millor que podria ser. Però, segurament és el millor que Espanya (PSOE, no PP) ens podia reconèixer. L’Estatut el van pactar, recordem-ho Zapatero i Arturo, la qual cosa va deixar descol·locat al propi PSC. i, segurament, al referèndum hi va acudir a votar més simpatitzants de CiU que del PSC... i així va anar.

Si a un Estatut “retallat” cal afegir-li la supressió d’algun article o punt per considerar-lo anticonstitucional, “apaga i vàmonos! Que diuen els castellans. I si, finalment, el poble català l’acaba rebutjant, caldrà començar la tramitació d’un de nou. I què no ho dubten els castellans: serà molt més exigent que el que va aprovar inicialment el Parlament Català!!