dimarts, 9 d’octubre del 2007

JOAN AREGIO: MR. HYDE I DR. JEKYLL

Ho he volgut posar al revés del títol del llibre, pel temps que dedica a fer d’un i de l’altre personatge. A Joan Aregio se li han conegut al menys dues cares: La que tenia com a portaveu de l’ajuntament a la penúltima legislatura de Joan Miquel Nadal, la que va tenir com a president de la Diputació i la que torna a tenir ara. O sigui es passa més el temps fent de dolen (o sigui Mr Hyde) que mostrant la seva cara afable, sobre tot quan sortia a la publicitat de les coses que feia la Diputació al seu temps de president. Perquè mira que li agradava sortir a la foto! No havia setmana que no aparegués al butlletí de la Diputació!

Ara passa per moments difícils. Es veu que avui ha volgut fer-se el pinxo i mostrar una carta, segons ell per demostrar que els càrrecs de confiança de l’alcalde Ballesteros tenien targeta de crèdit i pareix que ha vulnerat el secret del correu i, segurament d’altres com la llei de protecció de dades, per mostrar-ho en públic sense el consentiment de l’interessat.

Segons la portaveu de l’ajuntament que ha dit que s’estudiaria el cas per veure si s’emprenen accions penals contra Aregio, la carta anava dirigida al cap de protocol de l’alcalde i no era res més que un avís per passar a recollir un teletac.

Està clar que a Aregio, com a Joan Miquel Nadal l’altre dia, les coses no els hi van bé. En el cas de “súper” Nadal, cria corbs i et se menjaran ells ulls!