dimarts, 30 d’octubre del 2007

MANIFESTACIÓ PER LES MOLÈSTIES DE L'AVE A BARCELONA

Es diu que la manifestació d’ahir en protesta per les obres de l’AVE a Barcelona va aplegar unes 500 persones. Totes eren usuaris de rodalies? Pel que he llegit a la manifestació hi van acudir col·lectius tant dispars con les joventuts d’ERC i les Noves Generacions del PP. Conclusió, es tractava més de criticar el govern central amb l’ànim d’erosionar-lo políticament que una protesta real contra els maldecaps que ocasionen les obres del tren d’alta velocitat.
Puc dir que de manifestacions n’entén prou ja que tinc una dilatada experiència en aquest camp, però una manifestació tant teledirigida a Catalunya com aquesta no en recordo haver-ne sentit a parlar.
Crec que només és comparable a les organitzades per l’Asociación de Víctimas del Terrorismo, versió Felipe Alcaraz. Això sí, amb molta menys participació. Una participació al meu entendre retícula comparada amb la gravetat dels fets. Y a sobre es va acabar com “el rosario de la aurora” com vulgarment es diu. O sigui els uns enfrontats amb el altres. Potser les direccions nacionals s’ho haurien de fer mirar i si volen lliurar “batalletes” al PSC fer-ho amb una mica més de sentit. Com es nota que s’apropen unes eleccions i tothom ha de marcar les distàncies amb els altres!