divendres, 5 d’octubre del 2007

VA DE VÍDEOS

Aquest darrers dies han aparegut dos vídeos polèmics. Un s’ha retirat i l’altre si encara no s’ha fet va pel mateix camí. Per ordre cronològic el primer va ser el de les joventuts socialistes que tot parodiant el popular concurs que emetia Antena 3, Pasapalabra, ridiculitzaven les joventuts del PP enfront a les socialistes. Encara què, tot s’ha de dir, la noia socialista tampoc sortia molt ben parada amb la seva pinta de repel·lent.

L’altre era un anuncia del Metro de Madrid. Mentre el del Atlético anava a veure al seu equip amb el seu cotxe particular contaminant, provocant embussos, nervis, etc. El del Real Madrid anava amb metro tranquil·lament, fomentant una mobilitat sostenible.

Com quan fan vídeos, com el de CiU a les passades autonòmiques, no m’agrada, tampoc, per respecte, m’han agradat aquest cop.

Encara què, sincerament, pugui sentir-me més identificat i proper d’uns que dels altres. En el cas dels usuaris del metro, penso, a l’hora de la veritat han de ser més els aficionats del Atlético que van amb el metro que els del Madrid. Perquè? Per pura lògica ideològica. I és que als del Madrid els veig com a més de “dretes” amb tot el que comporta ser-ho.