dimecres, 10 d’octubre del 2007

QUI PAGA? L'USUARI (COM SEMPRE)

El Ministre Clos ha anunciat que degut a les inversions que efectuaran les companyies elèctriques a Catalunya pujarà el rebut de la llum. I quan les companyies elèctriques tenen beneficis, on van a parar? Por ser als clients? O a les butxaques dels seus accionistes i dirigents?
Des del Col·legi Oficial de Metges de Catalunya es parla de co-pagament per a fer front al dèficit de metges a Catalunya per evitar que els pacients vagin tan sovint a les consultes. I a més qualifiquen de barra lliure l’accés als medicaments.
La veritat és que no han estat molt encertats amb el tema, no!
Al pensionista que ha pagat més de quaranta anys al sistema de pensions de la Seguretat Social i que ara ha de sentir que li diguin això, és per indignar-se! Amb la misèria de pensions que es cobren en aquest país i amb la carestia de la vida (avui dia Carles Francino a la SER que algú hauria d’explicar-nos el perquè abans d’entrar l’euro amb 166.000 pessetes es vivia prou bé i ara no arribes a final de mes...), com, a sobre s’han de pagar el medicaments. Sobre tot als crònics.
Malament anem...