dimarts, 16 d’octubre del 2007

3 % i MÉS

Us recordeu del sarau que es va muntar al Parlament de Catalunya quan el llavors President de la Generalitat Pasqual Maragall va acusar a l’Arturo de què CDC cobrava comissions il·legals? De tot allò va sortir de positiu que un Jutge va obrir diligències per investigar que hi havia de tot això. Resultat. Al cap de 4 anys s’ha dit que al menys una empresa va pagar comissions a l’empresa pública ADICSA (llavors en mans de càrrecs de CDC) per aconseguir contractes. Però les comissions no eren del 3, no... podien arribar fins al 20 %. Així s’entenen tota la despesa electoral de CiU als comicis, les noves i flamants seus del partit arreu del territori...

Un que té contactes relacionats amb el món de la construcció, ja ho sabia i així li havien dit què, al menys a una població de les Terres de l’Ebre es paga fins al 20 % de l’adjudicació de l’obra per aconseguir el contracte.

I UDC, té els casos de Turisme, Treball... És veritat que al PSC i al PSOE també li han sortit casos, però es va pagar per ells, fins i tot alguns dirigents com Josep M Sala va anar a la presó. I el cons electoral va ser enorme.

Veurem algun dia a càrrecs d’altres partits tancats a la presó?

I Pujol per Banca Catalana... (?)