diumenge, 3 de febrer del 2013

VAGI-SE'N SENYOR PRESIDENT!



S’explica un acudit sobre un polític que quan va morir va anar directe a l’infern. Allí, Llucifer li va donar a triar entre el foc etern o el pou de merda. El polític, intrigat, li va preguntar de que anava el pou de merda.
Llucifer li va respondre: Mira, com bé diu el seu nom, és un pou ple de merda però tu podràs treure el cap per sobre. El polític va pensar que no estava tan malament i que si la merda li arribava fins al coll, tot era qüestió de temps per acabar-se acostumant, així que va triar el pou de merda. Però Llucifer va ometre que sempre seguit hi passava un tallat a ras de la merda i, sinó volies perdre el cap, l’havies de baixat.
No sé si qui va pensar aquest acudit es va inspirar en Espanya perquè, sense dubte, tal i com estan les coses, fa temps que s’ha convertit en un gran pou de merda...
El cas Bárcenas ha posat al descobert una trama político-financera que afecta directament les entranyes del PP. De moment ja s’han sabut moltes coses, encara que tots els dirigents del PP han fet pinya per a negar-ho.
S’ha sabut que la cúpula del PP i alguns dels seus treballadors cobraven sobres amb diner negre, la qual cosa representa un frau fiscal a gran escala. A part de diners rebien altre tipus de regal com a vestits (Rajoy) o bosses de ma (Ana Mato) Aquestes pràctiques han durat dècades i, fins ara, no he vist que haguessin acabat en un determinat moment, la qual cosa em porta a pensar que encara avui (o ahir) es portaven a terme.
Com passa sempre, Rajoy, el president del PP, però també del govern d’Espanya, va preferir en un primer moment amagar-se i donar el protagonisme informatiu als seus peons. Així va sortit la seva secretaria general i presidenta de Castella la Manxa per a mirar de calmar uns ànims que estaven i estan molt encesos.
La Maria Dolores de Cospedal no va aportar res de nou. Com sempre passa en aquests cassos, ho va negat tot i va dir que se’ls acusava sense proves. Igual no considera que sigui una prova els 22 milions d’euros que es van trobar a Suïssa en comptes que havia obert el propi Bárcenas que, recordem-ho, durant molts d’anys va ser el tresorer del partit.
Jo sóc un dels qui em crec les informacions que anar traient el diari el País. Per molt que la Cospedal digui que els documents publicats són falsos, no m’ho crec. I no ho faig per una senzilla raó: només fa una setmana que van ensarronar el País venent-li una foto falsa de Hugo Chávez agonitzant. Creien que, en aquest cas, no han adoptat totes les mesures pertinents? Quina credibilitat tindria el rotatiu madrileny si també els haguessin enganyat en aquesta ocasió.
En canvi a la qui no em crec per a res és a la Cospedal. No vaig escoltar completa la seva roda de premsa, només vaig veure els fragments que va emetre TV3. De les seves paraules no es pot interpretar res. Cap novetat. Va dir que tots els càrrecs i treballadors del PP cobraven les seves nòmines amb les consegüents retencions per IRPF i seguretat social. Però no va parlar per a res dels sobres. Un sobres que suposarien uns pagaments il·lícits destinats a compensar el sou que, legalment, tenien establert. Al mafiós Al Capone se’l va condemnar per frau fiscal a manca de proves que l’inculpessin pels crims que, suposadament, va cometre.
La indignació entre la ciutadania és tan gran que, cada dia, hi ha concentracions davant les seus del PP, sobre tot la del carrer Gènova de Madrid. Entre els crits que es poden escoltar n’hi ha un que destaca:   
ESE PRESIDENTE, ES UN DELINCUENTE.     
En qualsevol altre país, un president de l’executiu que es veies esquitxat per una trama corrupta, encara que només fos per omissió, dimitiria. Però Rajoy no se’n vol anar. Deu d’esperar que la merda l’acabi per cobrir i que no calgui cap tallant per enfonsar el cap dintre d’ella.
A Internet s’han obert pàgines per recollir signatures per a fer-lo plegar. Se’n necessiten 1 milió i, en els pocs dies que fa que s’ha iniciat la campanya, ja quasi s’han aconseguit. Si tu encara no ho has fet, només cal que accedeixis des d’AQUÍ directament a l’enllaç.

RAJOY DIMISSIÓ!!