dijous, 4 d’agost del 2011

AVUI, 4 D'AGOST


Sempre havia sentit dir que el mes d’agost era inhàbil judicialment parlant, però les diverses resolucions judicials que han hagut aquests dies, em fan pensar que “alguna cosa” funciona. Si ahir va ser la declaració d’innocència de l’iman de Cunit, ahir la resolució exculpadora va ser per a l’exdirector dels SS.TT. de Medi Ambient i Habitatge el senienc Victor Gimeno que sempre ha defensat la seva innocència davant les denuncies fetes pels agents rurals del departament. Segons Gimeno les denuncies en contra seva van ser degudes a motius personals per picabaralles que hi va haver entre alguns agents i ell mateix. Personalment me’n alegro per Victor ja que, des de fa molts d’anys hi tinc una bona relació.
A Ona Catalana (Cadena SER) també han explicat que a Tarragona capital s’ha desarticulat una banda de narcotraficants i s’havien fet tres detencions. La banda comprava la droga, l’adulterava, la tallava, la pesava i, finalment “la venia prop de zones d’oci i els seus voltants” (?!)  Quan es parla de”voltants”, es refereix “als voltants dels llocs propers a les zones lúdiques? O és una reiteració? Al meu cap m’he imaginat una sèrie de circumferències concèntriques : la zona lúdica seria el centre de la circumferència, les proximitats després del primer cercle i els voltants el que quedaria entre el primer i segon cercle... No és així?
I per acabar tornaré a parlar de temes de trànsit. Concretament d’un accident que hi ha hagut a primera hora (abans de les 8 del matí) a la rotonda dels nusos. Un cotxe dels Mossos d’Esquadra, amb el morro xafat, havia pujat sobre la rotonda pròpiament dita. Parats al voral hi havia, al menys, un altre cotxe i na parella motoritzada de Mossos. Sembla evident que a l’accident hi ha intervingut, al menys, dos vehicles, un d’ells el policial. El que no sé és si la culpa ha estat dels Mossos o de l’altre cotxe.  
Un company de treball m’ha dit que sobre 2/4 de 10 un mosso amb el braç enguixat acompanyat per un comandament del cos sortien de la clínica de les Terres de l’Ebre (l’antiga Aliança)