dimarts, 16 d’agost del 2011

LLORENÇ SALES GUANYA PER SEGON ANY LA “MARATÓ” POPULAR D’AMPOSTA

Aquest matí s’ha celebrat a Amposta la prova coneguda com la “Marató popular” però que no va més enllà de uns 4 quilòmetres.
Tal i com ja va passar l’any 2010 l’atleta galerenc Llorenç Sales l’ha tornat a guanyar, aquest anys sense l’oposició que va tenir l’any passat amb Xavi Queral que pràcticament van arribar junts a la meta.
Cal destacar de l’edició d’enguany el canvi de recorregut. A l’edició anterior, les obres a la plaça del Mercat ja dificultaven l’arribada dels corredors, així que, per aquest any, es va decidir canviar el lloc de sortida i d’arribada que s’ha fet des de la pista d’atletisme situada dintre del complex esportiu de la ciutat. Això, evidentment, ha restat públic i fins i tot, alguns dels atletes, han dit que fins aquest mateix matí no s’havien assabentat del canvi.
Un altre canvi ha estat que primer s’ha fet la cursa dels més petits, així, no han entorpit el recorregut de la resta de corredors.
Llorenç Sales ha fet un temps d’una mica més de 14 minuts (no tinc les dades oficials)
Vull destacar també la presència a la cursa del seu pare Lluís Sales, que amb quasi 50 anys, no ha fet podi però ha arribat a un lloc destacat. Lluís, de jove, era un molt bon maratonià.