dijous, 18 d’agost del 2011

AVUI, 18 D’AGOST. LA RESSACA DEL PARTIT D’ANIT


 
Acabo de veure per la “Cuatro” un ampli reportatge del partir que anit van jugar el Barcelona i el Madrid. Sincerament penso que han estat objectius en el seu anàlisi. Moltes de les coses que han dit, avui les havíem comentat. Moltes de les coses que hem comentat després de veure’l, també les havíem comentat abans.
Els que ahir varem veure el partit, no ens sorprenguérem de l’actitud de Khedira, no la de Pepe, ni la de Marcelo. A Marcelo el van expulsar per agredir a Cesc (se’n recordarà sempre del seu debut, no ho dubteu) i a Pepe l’haurien d’haver expulsat abans. Però ja coneixeu tot el que llavors hauria dit Mouriho... Ara, al menys, quan van expulsar a Marcelo el resultat ja era de 3-2.
Una de les imatges més visionades i més comentades va ser la del dit a l’ull que li va posar Mou a Tito Vilanova. I després, com judes el va negar: “No sé qui és aquest ‘Pito’”. Clar que ho sabia, al món del futbol es coneix tothom, fins els encarregats del material. Però Mou, a la seva.
Una altra cosa que s’ha comentat és el canvi de Casillas. Abans el porter del Madrid era un senyor. Ara, com la resta dels jugadors, és un truà
Escriure el meu comentari a aquestes hores, no és casualitat. Avui hem anat a la “Costa”, es a dir, a la Punta de la Banya. A l’embarcació ens acompanyava gent de Valladolid (aficionats del Madrid) i de Donosti (aficionats de la Real Societat i també del Barça) Els bascos ens han dit que Xabi Alonso també està irreconeixible; què quan jugava a la Real Societat no era així. És digne d’estudi com un entrenador pot canviar tothom, des dels socis i aficionats a la junta directiva. I si algú, com Valdano no hi està d’acord, millor que se’n vagi.
Segurament els qui vareu veure el partit, ja ho sabeu, però potser al descans en va agafar més d’un pixant i no ho va escoltar. El Madrid ha vetat a TV3. Ahir, el cap de premsa de l’entitat blanca es va dirigir a un dels periodistes del canal català que es sol moure per la llotja,  per anunciar-li que al final del partit cap dirigent del Madrid respondria a les seves preguntes. El motiu? Es veu que el periodista en qüestió (no recordo el seu nom), diumenge a la sala de premsa del Madrid, es va “atrevir” a preguntar a Karanka (Mou una vegada més es va amagar i va delegar en el seu segon –a qui per cert, Guardiola si que coneix-) que “Si amb el fitxatge de Cesc pel Barça, el Madrid li tindria més por”. Sembla ser que preguntes així no sé li poden formular al Madrid. Lliberta d’expressió? D?informació? de premsa? Evidentment, no!!
Des de la “central lletera” es critica al Barça, al seu entorn, però el Madrid a la seva... De moment els àrbitres són molt més benèvols i l’afició, la major par de l’afició blanca, cada vegada més partidària de l’entrenador portuguès.
Són molts de partits d’humiliació...
Per cert, ahir C. Ronaldo va marcar el gol 100 amb el Madrid, el primer que li marca al Barça al Camp Nou amb qualsevol camiseta. El segon que li marca després del de la final de la Copa del Rei. Mentre, Messi, ja n’hi ha fet 13 en 15 partits i és, després de Cesar el segon jugador del Barça que més gols li ha fet al Madrid. I si no passa res, encara n’hi farà molts més. Amb Casillas de porter o amb un altre. Crec que a Messi, això li importa poc.      

1 comentari:

Unknown ha dit...

Un mati normal d’un dia qualsevol que ja és molt a prop, Florentino anirà a entrar al seu despatx i li impediran...

qui li impedirà?

Karanka, el nou vicepresident del President del Real Madrid i futur "Jefazo" de la constructora ACS, Jose Mourinho