dilluns, 15 d’agost del 2011

AVUI, 15 D’AGOST



Avui és el dia gran de la festa major d’Amposta. La tradició cristiana estableix el 15 d’agost, dia de la Mare de Déu de l’Ascensió com a patrona de la capital del Montsià, així com a d’altres pobles com Deltebre o l’Aldea.
Però ahir (anit per a ser més exactes) va ser un d’aquells dies grans del futbol espanyol. Un Madrid-Barça com a plat fort del començament de temporada.
El partit no va decebre a ningú. bé, potser si, potser als socis i aficionats del Madrid que esperaven alguna cosa més que el 2-2 final i que ho deixa tot obert de cara la tornada al Nou Camp el proper dimecres.
Dit això, jo li preguntaria a Mourinho (Mou per als amics) diversos temes.

Per què Teixeira Vitiens va ser tan condescendent amb els jugadors del Madrid?
Per què no va expulsar a Khedira?
Per què no va expulsar a Marcelo?
Per què no va expulsar a Pepe?
Per què Benzema només marca a equips dels “bolos” com els xinesos?
Per què a Cristiano li passa el mateix?
Per què Messi li marca pràcticament al Madrid en cada partit?
Per què vostè (Mourinho) segueix fent teatre del bo?

Sobre el partit cal dir que vaig veure al Madrid molt més rodat. Al Barça hi havia jugadors com l’Alexis Sánchez que encara no havia jugat ni un sol minut amb el Barça. I d’altres com Piqué o Xavi que encara s’estan recuperat de molèsties. Alves també va jugar anit (crec) els primers minuts d’aquest any amb el Barça.
En fi, la lliga és molt llarga i temps tindrem per avaluar l’autèntic potencial de cada equip per a la temporada actual. De fet, recordem-ho, el d’ahir era un partit de supercopa, encara no de lliga.
I mentre s’estava jugant el partit, Cesc Fàbregas (al qui li poden dir l’apel·latiu del “Desitjat”) arribava a Barcelona per a fitxar i ser presentat demà. Per a molts és la gran esperança blaugrana. Fins i tot més que Sánchez. El que és evident és que significa un gran reforç per al Barça al mig del camp, però també té arribada des de la segona línia i pot fer molt mal a les defenses contràries.
De totes formes, reitero: “Jo no l’hauria fitxat”. Penso que el preu que s’ha pagat per un jugador “mig” fet a casa i que va abandonar el Barça per voluntat pròpia és desorbitat.
Però ara que ja és aquí, benvingut sigui i a veure si amb tota la resta dóna uns molts bons dies de glòria al nostre club.

VISCA EL BARÇA!!!