diumenge, 4 de setembre del 2011

HISTORIETES DE L’AMPOSTA PROFUNDA IV


Sabeu, perquè ho he explicat diverses vegades, que el regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) d’Amposta va repartir uns pamflets on “s’informava” que l’equip de govern havia cedit el pavelló firal a la comunitat musulmana per a les pràctiques religioses durant el Ramadà.  
Sembla ser (a mi ja m’ha arribat per diversos cantons) que per a elaborar els pamflets va fer ús d’una fotocopiadora de l’ajuntament. És evident que no és el mateix fer unes poques fotocòpies que uns quants centenars (potser milers) amb la finalitat de distribuir-les pel poble.
Mentre les feia una regidora de l’equip de govern se’n adonar i, després de cridar-li l’atenció i en veure que no li feia cas, va avisar a l’alcalde.
Aquest (me’l imagino) amb els aires autoritaris que el caracteritzen, es va apropar fins la fotocopiadora on estava el regidor en qüestió fen les fotocòpies. Li va dir que no ho podia fer i va obtenir la mateixa resposta. Llavors pareix que va començar una mena de cursa entre el regidor de PxC i la màxima autoritat local. Mentre, l’alcalde l’amenaçava en cridar a la policia local i l’altre li responia “què m’atrapen si poden!”.
La indignació dels membres de l’equip de govern és del tot sorprenent. Sempre s’ha dit que ells són els primer en usar els mitjans públics municipals en benefici del partit (o de la federació), ja siguin els de l’ajuntament o els de la GURSAM.