dijous, 22 de març del 2012

EL MADRID NO SAP EMPATAR… IMAGINA’T SI ARRIBA A PERDRE!!




Primer que res he d’acceptar que em vaig equivocar ahir. Vaig dir que al Madrid li acabarien xiulant un penal si la cosa es posava lletja, però no, al final no va ser així i l’àrbitre no en va xiular cap. Potser perquè el Vila-real no va cometre cap falta dintre de l’àrea que fos susceptible de poder-se xiular com a tal.
En canvi si que hi van haver dos penals molt clars a l’àrea blanca fets sobre Nilmar per dues agafades de la samarreta que els àrbitres no van saber o no van voler veure. Tothom coincideix que podrien haver-se xiulat com a penals, fins i tot els d’Intereconomía.
No us cregueu que vaig estar mirant “Punto Pelota”, el que passa és que mon fill si que ho va fer i aquest matí al engegar la televisió, esta posat i mira, ho he estat escoltant una mica mentre em prenia el suc de fruites i el cafè.
Segons sembla, la premsa de Madrid és força unànime a l’hora de criticar més el joc del Madrid i, sobre tot, al seu entrenador, que a l’àrbitre. Només el diari Marca es “desmarca” del criteri general. La majoria opinen que l’àrbitre a fer-ho molt malament, però que va perjudicar més el Vila-real al no xiular-li els dos penals esmentats. Sobre la discutida falta que va ocasionar el gol dels de la Plana, no la vaig veure (com tampoc el gran gol de Cristiano Ronaldo), per tant, he de limitar-me a les opinions que els meus companys m’han fet avui.
Sobre el Madrid, si s’ha de destacar alguna cosa, son les seves males formes quan no guanyen. A la tertúlia matinera amb els companys de treball, coincidíem que ni un equip de tercera regional (crec que ara es diu tercera divisió catalana) juguen amb tan males arts. Pepe, sempre Pepe, hauria de ser apartat dels camps de futbol per vida. Un dia, ja no és que farà mal a algú, és possible que li pugi produir una lesió tan gran que sigui l’altre que acabi per abandonar al futbol actiu. Anit, hi va haver una jugada que semblava més que feia arts marcials que futbol i com el jugador del Vila-real se’l va veure venir, es va preparar i li va arrear amb el colze i sembla que li van haver de donar dos punts de sutura (a Pepe) Parlant de Pepe, és un cínic, a part del jugador més violent que recordo. Quan l’àrbitre va xiular el final, estava al costat seu i li va donar la ma. Vaig pensar que alguna cosa li diria o el miraria de forma irònica o amenaçadora. Per a sorpresa meva, res d’això. Però, en arribar al túnel de vestidors sembla que li va dir: “Ha estat un robatori, fill de puta”. L’insult va quedar reflectit a l’acta arbitral i, amb els antecedents de “Kepler”, li poden caure un bon grapat de partits.
Més expulsions. El primer de ser expulsat va ser el preparador físic, el també portuguès Rui Faria. Sembla ser que és la quarta expulsió que pateix en el que va de temporada, ahir els comentaristes dubtaven si el d’ahir era el primer partit després de la darrera sanció o havia retornat a Sevilla. Sergio Ramos: quan sé li va treure la primera groga van dir que era la targeta número 100 de la seva trajectòria, amb la segona ja són 101. Si Messi és el màxim golejador històric del Barça alguna estadística ens tindria que aclarir si Sergio Ramos és el més amonestat del Madrid (i no precisament perquè s’ha tingut que casar moltes vegades...)
I què dir sobre Mourinho. Una vegada més, després d’un mal resultat de l’equip, és el blanc de totes les crítiques. Els d’Intereconomía criticaven la seva actitud i fins i tot parlaven de “passotisme”. El propietari del bar on esmorzo, que és del Madrid, també el criticava. Li he recordat que després de perdre en lliga contra el Barça tothom el repudiava, però després de perdre l’eliminatòria de la Copa del Rei, tota la “casa blanca” va tornar a fer pinya a l’entorn de la seva figura (i geni on els hi hagi) Fins quan els durarà l’empipament.
Sembla que el que els hi falta als del Madrid, a part del “señorío” que ja fa temps que l’han perdut, és “SENSATESA”, perquè “SENY” només en tenim els catalans. 

VISCA EL BARÇA