dissabte, 31 de març del 2012

HEMEROTECA 1995

Avui m'han fet arribar aquest retall d'un exemplar de la Revista Amposta de l'any 1995.
Potser algú pensarà que com és que sé de quin any es tracta... Bé, perquè jo aquell any també vaig formar part per primera vegada d'una llista a les municipals d'Amposta. Ho vaig fer de número 2 de la candidatura d'ICV que va encapçalar Anselmo Cano. Mentre que el cap de llista del PSC va ser Pere Margalef (q.e.p.r.)
Com observareu la número 6 de la candidatura era Ana Isabel Marcos Vilar. Cal dir que aquesta candidatura era "pro" PP, però com a les municipals a Amposta els "populars" solen treure uns pèssims, van decidir transformar-la en una candidatura independent. El 2n suplent, Ángel Marcos Redondo era el pare de la Ana Isabel o de l'Anabel, com sé la coneix.
Posteriorment s'afiliaria a Convergència fins aconseguir la presidència local. Va ocupar un càrrec de confiança a la GURSAM, concretament la de gerent i ara és diputada al Parlament de Catalunya.
I és que ja sé sap, si un vol fer carrera a Amposta només cal canviar-se de jaqueta i fer-se dels de "qui manen". Amén.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Joan , que a la Ana Isabel Marcos Vilar li has "robat" un lloc. L'has baixat al num 6 quan en realitat era la num 5. L'escalafó es l'escalafó, i no s'han de robar merits a ningú !!! Major delit te el canviar de jaqueta, i ara seure al Parlament de Catalunya representant unes altres sigles. I , per cert,... tu en quina llista dius que anaves??? ... Ha, ha , ha,.. Una abraçada.