dimecres, 7 de març del 2012

ES CONTINUEN TANCANT BOTIGUES AL CENTRE COMERCIAL FUTURO CIUDAT AMPOSTA



M’agradaria explicar-vos-ho sense ferir cap tipus de susceptibilitat, però em sembla que em serà impossible fer-ho.
Altres vegades, quan he parlat del centre comercial “Futuro Ciudad Amposta” (Ai si aquest nom l’hagués posat un govern socialista!!), no li ha agradat a tothom el que he dit. Però la realitat és la que és i contra això no s’hi pot anar en contra.
A mi no m’agrada que hi tanquin botigues, ja que això destruirà llocs de treball i qui sap si després aquestes treballadores (o treballadors) en trobaran amb facilitat i en quines condicions... Però és cert que en tanquen. Dissabte m’ho van dir i fins i tot, es diu pel poble que també el Carrefour podria tancar aviat.
Tampoc no m’agradaria fer paral·lelismes entre el centre comercial i el centre lúdic de Tosses, però el cert és que cap dels dos ha complert les expectatives que s’havien creat sobre les dues zones.
Ens havien anunciat que crearia riquesa, llocs de treball (ja no vull dir quants per a que no se’m acusi de reiteratiu)... Què serien un gran aparador per Amposta i no sé quantes coses més.
Certament la situació no m’alegra, però m’agradaria que mots obrissin els ulls i se’n adonessin de qui ha fet negoci realment. Perquè algú n’ha hagut de fer, no?

1 comentari:

Unknown ha dit...

Com part implicada o afectada en el que comentes, sento informarte de que estas mal informat, ni tanquem totes les botigues ni tancarem per ara, ni tampoc tanca Carrefour, es cert que hi han botigues que tanquen i que tancarán per diferents i diversos motius, però no tancarem tots, i esta previst que obriguen noves botigues en els proxims mesos, la rumorologia es la que es però la realitat es un altra.

A la vista esta que podria anar tot plegat molt millor, però la situació global es complicada, i mes a les Terres de l'Ebre a on l'index d'atur supera totes les estadistiques nacionals de l'atur degut a l'alta concentració de treballadors de la contrucció a que teniem a la zona.

Si tens agun dubte estaré encantat d'aclarir-lo.

Cordialment
Julià Alcalá (Gerent d'Oficlick)