dimarts, 13 de març del 2012

LA PREPOTÈNCIA DEL MADRID




Després de patir durant molts d’anys una greu síndrome d’inferioritat (aquí també l’hem patit sovint), el Madrid passa ara per una perillós estat de prepotència.
No en tenen prou en aconseguir la lliga amb la màxima puntuació de la història i ser l’equip màxim golejador, com passarà amb tota probabilitat sinó que volen aconseguir els títols individuals (més honorífics que un altra cosa)
L’any passat Cristiano Ronaldo va aconseguir ser el màxim golejador del campionat i va guanyar el trofeu “Pitxitxi”. Va ser l’únic “títol” del Madrid, a part, evidentment de la Copa del Rei (no faré broma) Per a que Ronaldo fos el màxim golejador, al final, i davant la impossibilitat de guanyar la lliga, al final tot l’equip jugava per a ell (més inclús del que ho acostumen fer normalment) Aquest any també va en camí d’aconseguir-ho, sobre tot si els àrbitres els hi van xiulant penals a favor. De no se així, Messi aniria destacat a la classificació de golejadors.
Però com he dit al principi, amb tot això, no en tenen prou. Vaig escoltar la setmana passada (no recordo on) que un dels objectius d’aquesta temporada és que Casillas “el capità de la selecció espanyola”, pugui ser el porter menys golejats i guanyar el Zamora. Deien que fa molts d’anys que un porter del Madrid no guanya aquest trofeu i per al qui està considerat el millor porter del món.
La premsa mediàtica, l’entorn, no pararà fins que ho puguin aconseguir. Els és igual els mètodes emprats, com per exemple que els àrbitres no els xiules penals en contra, com els que van cometre dissabte Xabi Alonso i Sergio Ramos. Sobre aquest penals, concretament sobre el de Sergio Ramos, explicaven aquest matí a Catalunya Ràdio que el diari As va consultar a diversos exàrbitres i tos coincideixen que no era penal. Sí així renten la seva consciència, millor per ells, però els qui varem veure en directe les dues jugades (crec parlar en nom de la majoria, encara que sempre hi haurà que no ho vulgui veure així) pensem que van se dos penals com dos campanars.  
Però aquest anys, molt abans de que comencés la lliga, el títol ja estava decidit. El Madrid fa anys que es gasta molts diners i no recull els fruits desitjats. Però és que a sobre ho han de fer en prepotència i “xuleria”, com la que tenen  Cristiano Ronaldo i Mourinho, els màxims representants d’aquesta “filosofia”.
Què els hi aprofiti!!