dilluns, 21 d’abril del 2014

DIFERENT FORMA DE VEURE-HO



A l’edició del Periódico del passat dissabte i a l’apartat on s’aprova o es suspèn als protagonistes de l’actualitat (Noms propis es titula), hi apareix amb dues estrelles roges Aquilino Morelle –Assessor de François Hollande- hi s’hi podia llegir el següent:

El polític d’origen espanyol, considerat un dels més pròxims al president de la República, ha dimitit després de ser acusar per una web d’haver treballat per a la indústria farmacèutica quan era inspector general de Sanitat. Morell ho ha negat, però se’n va.

Possiblement al periodista encarregat de la secció l’ha traït el subconscient. Jo aplaudeixo en totes les forces al polític francès, ja que, per a mi, és un exemple del que haurien de fer molts polítics catalans i espanyols... Posem pel cas.
Els d’aquí estan imputats per la justícia i hi ha infinitat de proves en contra seva de que s’han omplert les butxaques en diners de caixes B o que han consentit que els partits dels que no només formen part, sinó que també dirigeixen, s’hagin finançat il·legalment durant dècades.
I quans han dimitit? L’única cosa que fan es negar-ho tot i mirar d’entorpir a la Justícia tot el que poden  (com la destrucció dels discs durs dels ordinadors de l’extresorer)
No senyor, és evident que França no és Espanya, ni Catalunya. Allí la gent se’n va quan se’n ha d’anar i això els dignifica. Ara serà la Justícia francesa qui dictamini si la web (només una web) té raó i Morelle és culpable o innocent.   

Mireu per exemple això: Radiografía de la corrupción en España