dissabte, 26 d’abril del 2014

INCONGRUÈNCIA PERIODÍSTICA



 
El passat dilluns de Pasqua vaig fer una entrada que portava per títol Diferentforma de veure-ho on explicava que el Periódico de Catalunya havia suspès amb dues estrelles roges a Aquilino Morell per que havia dimitit del seu càrrec després de que una web publiqués que el polític francès, estretament vinculat am el President de la República, va tenir negocis amb la indústria farmacèutica quan era l’inspector General de Sanitat.
Ara, el mateix diari i en el mateix apartat, una conducta similar es valora amb dues estrelles verdes.
En aquest cas ha estat Jordi Cañas, el portaveu de C’s al Parlament per imputat per presumpte frau fiscal. Segons diu el Periódico, el gest l’honra. Per tant, trobo força incongruent que una dimissió política per veure's relacionat en aspectes poc clars, s'acaba valorant de forma tan diferent. 
Si l’altre dia vaig opinar que valorava positivament la dimissió del polític francès, evidentment avui no puc estar més d’acord amb el Periódico i considerar també la dimissió de Cañas un gest exemplar al que s’haurien de sumar tots aquells polítics que estan imputats per diverses causes.
Farien un gran bé a la política a l’hora de rentar una mica la imatge que ara mateix se’n té d’ella.