dissabte, 19 de setembre del 2009

IDEES IMAGINATIVES PER A SUPERAR LA CRISI XII



Fins ara, crec recordar que totes les “idees imaginatives” de les que us havia parlat, les havia trobat totes a la premsa i eren de diferents llocs, tots ells, des de fora de les nostres terres.
Ahir, baixant cap a casa des de Tortosa, anava escoltant la ràdio quan la SER va fer una de les seves habituals desconnexions on s’hi sol passar publicitat territorial. De sobte una em cridà l’atenció. Fins i tot us diré la “marca”. Era de la cadena de supermercats Electrohiper Europa (que té diverses tendes pel territori –Amposta i Roquetes són dos exemples-) I què ofereix aquesta cadena? Valent-se de que és una marca coneguda, ha degut d’arribar a un acord comercial amb un bon grapats de professionals (paletes, electricistes, pintors, fusters, etc.) i ofereix la possibilitat de fer-te la “totalitat” de la reforma integral de “la teva casa”.
Si algú ha passat per aquí, es a dir, si ha fer reformes a casa seva, sap del que estic parlant. Quasi ningú ofereix un servei complet. I llavors, a l’hora de coordinar els diferents professionals (perquè s’han de coordinar, ja que hi ha un moment que el paleta diu que no pot seguir si no va el lampista i l’altre si no va el fuster...) i així van passant els dies i veus com les obres que estaven previstes en acabar-les en 3 mesos, es van allargant en el temps i, finalment, te’n costen 6! I mentre tu has d’anar pagant el pis que has llogat per viure mentre durin les reformes... La majoria va a pressupost tancat, es a dir, ja sap el que li costarà tota la reforma, però amb l’extra dels pis quasi que ningú hi conta.
Penso que la idea d’oferir un servei així ha estat una bona pensada per part d’algun “bon empleat” de l’empresa. I també, al fer-ho tot, et poden donar un millor preu i unes condicions més avantatjoses.
Acabava la falca publicitària dient que si “et feien els mobles de cuina, et regalaven els electrodomèstics...”. El que he dit, una molt bona idea!