dimarts, 15 de setembre del 2009

TINC UNA PREGUNTA PER VOSTÈ, SR. RAJOY


Quin significat té per al PP la paraula “polititzar”? O per a què m’entengui, ¿què vol dir vostè quan diu que la manifestació anti-avortista no estarà polititzada i en canvi “anima” a la seva militància a acudir-hi de forma massiva?
El que passa, és que quan l’esquerra d’aquest país fa alguna cosa que no li agrada a la dreta, l’acció, està polititzada i, en canvi, no es valora igual en el cas contrari encara que sovint es tracti de fets totalment equivalents. És la doble vara de mesurar que té el PP.
A Itàlia, a l’esquerra li diuen la “sinistra” que té la mateixa arrel que el mot català “sinistre”: “que presagia una desgràcia”. Cal suposar que la terminologia dreta-esquerra també sé la “inventaria” algú de dretes.
Els qui aniran a la manifestació en contra d’ampliar els supòsits d’avortament i, com deia Leire Pajín, “en contra dels drets de les dones”, és la mateixa “dreta de la caverna” a la que es va referir el President Montilla quan va opinar sobre el referèndum independentista d’Arenys de Munt.

(La caricatura és de Jordi Arasa: http://jordiarasa.wordpress.com/)