dissabte, 21 de juny del 2008

INDULTAR A PEPE RUBIANES

He llegit aquest matí al Punt que és vol jutjar a l’actor i director Pepe Rubianes per ultratge a l’Estat.
Els fets es remunten a fa uns tres anys quan Rubianes, al programa el Club de l’Albert Om va dir casposos i uns quants improperis més als espanyols. Evidentment aquelles paraules, com sempre es fa en aquests casos, es van treure de context. Rubianes opinava així de l’Espanya “profunda”, de la dreta rància que va estereotipar el govern de José Maria Aznar.
Però de vegades només cal que un jutge sigui “sensible” al tema per acceptar la denuncia i tirar-la endavant. Qui la va presentar estic segur que sabia davant de qui ho feia!
Però Rubianes, ara, està malalt. Com sabeu la majoria té un càncer que l’impedeix pujar als escenaris i treure tot el art que porta dintre i seguir denunciant tot allò que no li agradi i que els governs o qui sigui facin malament.
Penso que algú hauria de tenir la iniciativa de demanar al govern d’Espanya l’indult per a Pepe Rubianes. Penso que no es mereix el que li està passant i més ara que, a sobre, ha d’enfrontar-se a la malaltia. Ja n’hi ha prou!

2 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Tot i entendre la bona voluntat amb que demanes l'indult, permete'm discrepar: s'indulta a qui és culpable i Rubianes no és culpable de res.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Potser me he avançat. Un no és culpable fins que un jutge o digui. Ara està inculpat i pendent de judici. No sé si se’l pot indultar ara o s’ha d’esperar la sentència. Estic d’acord amb tu que no és culpable de res i si has llegit el meu escrit he dit que les seves paraules, com sempre, van ser tretes de context!