dilluns, 28 de novembre del 2011

CARTES AL DIRECTOR

He d'agrair un cop més als responsables de la secció "el lector escriu" del diari el Punt Avui per la seva deferència, no només en publicar-me una carta, sinó per fer-ho com la carta destacada del dia.
Per cert, hi ha un comentari d'un tal Miquel Altimires i Ros on em ve a dir que ja li sembla bé això de les retallades i que tenim que estrènyer-nos més el cinturó. 
He tingut la curiositat de saber alguna cosa d'aquest senyor i resulta que és un habitual a l'hora de respondre als lectors del Punt Avui (jo també sóc un habitual en escriure cartes, ves per on, el què passa és que és molt més complicat i laboriós donar opinions com jo faig que limitar-se a donar la raó als de CiU) A més he vist que va ser president de l'agrupació sardanista de Granollers, amb la qual cosa encara ho tinc molt més clar que es deu de tractar d'un "convergent de la ceba".
Al pateix apartat també publica la carta d'una funcionaria de l'administració local sota el títol de "Sobre els privilegis dels funcionaris", en la qual es mostra penedida d'haver votat al partit del Sr. Mas i també té un comentari. Sabeu de qui? Efectivament, del Sr. Miquel Altimires i Ros. I encara hi ha més cartes amb opinions del citat. 
Evidentment no li respondré (per a què?) No cal perdre el temps en respondre a cada un dels comentaris que et deixen (a sobre ell deu de tenir més temps que jo, ja que per les dates en que va ser president, el faig jubilat) En canvi hi ha gent a qui els agrada anar a veure si has contestat al seu comentari per a, ràpidament, deixar-te'n un altre. És igual que parlis del temps que fa, d'un tema d'actualitat o donis la teva opinió sobre un determinat fet.