dilluns, 7 de novembre del 2011

LA FOTO DEL DIA 07-11-2011



Aquest matí he vist tanta quantitat de colors i matisos, que quasi me’n avergonyeixo de ensenyar-vos una foto sola. I possiblement la menys bonica de les que hauria pogut fer.  
En sortir de casa i, plovent encara, pareixia que ja volia escampar. Sobre Amposta el cel es començava a obrir i ja apareixien les primeres clarianes i els núvols es tenyien de colors. És la que us mostro.
Però només sortir d’Amposta i quan ja havia enfilat la carretera cap a Tortosa, el camp s’havia il·luminat d’una forma inusual. També havia sortit l’arc de Sant Martí, ja que encara plovia, en poca intensitat, això sí.
Quan ja he pogut divisar el gran massís del Port, m’ha cridat l’atenció en veure que des de la zona de Caro (aproximadament) cap a la dreta (N) estava totalment clar, mentre que més a l’esquerra (S) estava fosc com si encara estigués plovent.
Per a poder-ho fotografiar, hauria d’haver-me anat parant a diferents punts de la carretera, la qual cosa, a la pràctica, resultava força difícil. 
Aquesta tarda l'estat del cel era del tot diferent. Només es veien uns pocs núvols i la Lluna brillava en tota la seva intensitat. La resta de fotos estan tirades des de Santa Bàrbara, aproximadament sobre 2/4 de 7 de la tarda. 


A 2/4 de 9 he vist llampecs a la costa en direcció a la Ràpita.