divendres, 4 de novembre del 2011

HUMOR ÀCIT PER A CATALANOFÒBICS



Darrerament m’han arribat diversos correus recomanant-me no mirar Tele 5 per la seva anti-catalanitat latent.  
Avui he llegit al Periódico (també ho ha publicat 'Yahoo'), dintre de l’apartat de televisió i ràdio, que fa uns dies es va emetre un gag dintre de la sèrie Aida on Mauricio, el propietari del bar, deia el següent: “Que un nen abandonat se’l quedés un català seria pitjor que se’l quedés qualsevol indesitjable”.
Tan la cadena de Berlusconi com Globomedia, la productora de la sèrie, han volgut treure-li ferro i han dit que s’ha d’entendre sota la perspectiva que es tracta d’una sèrie d’humor àcid.
Evidentment una gracieta així només deu de fer riure als catalanofòbics que miren la cadena i que deuen de ser, vistes les campanyes, una majoria dels seus espectadors.  

1 comentari:

Cati Brusca ha dit...

No he vist este programa que expliques, però penso que a mi de gracia no m'en hagues fet gens ni mica. Tota la vida ha segut igual, i sempre sera igual, Catalunya dialoga, no s'uneix contra Espanya,però Espanya si que s'uneix contra Catalunya, som un problema per a España( evidentment i per sort,no per a tots els espanyols,ni han que mos estimen una miqueta), si mes no, coneixen i entenen la nostra realitat.