dimarts, 22 de novembre del 2011

LES FRASES DEL DIA 22-11-2011

Avui no he triat només una frase, sinó quatre. Una de cada uns dels possibles candidats a presidir el socialisme català.

"Vull liderar la nova etapa del PSC, en què hem de ser valents. No podem fer un congrés de transició". (Pere Navarro, alcalde de Terrassa)

"Hem d'escoltar el missatge de les urnes i encapçalar la renovació política de la democràcia". (Joan Ignasi Elena de la corrent Nou Cicle)

"Estem perdent el lideratge de l'esquerra catalana i CiU és ara l'únic referent del catalanisme polític". (Àngel Ros, alcalde de Lleida)

"He sofert una important pèrdua de credibilitat. Ja no som un vot útil. La renovació serà profunda". (Miquel Iceta, viceprimer secretari)

Amb més o menys matisos hi estic totalment d'acord. de fet, ahir mateix donava la meva opinió sobre aquest tema aquí mateix. L'important és que no es quedi en paraules i gests de bona voluntat. El canvi ha de ser profund i, qui acabi sent el guanyador, ha de mirar d'integrar a la seva executiva a totes aquelles persones que puguin aportar coses noves al partit.