dimecres, 14 d’agost del 2013

DIARI DE L’AGOST. DIA 14




CASTELLS. Tal i com estava previst, a la zona del castell d’Amposta i organitzat per Surt al Castell, ahir, hi va haver actuació castellera de Xiqüelos i Xiqüeles del Delta davant un nombrós públic assistent i participant, ja que molts van ajudar a fer les pinyes, la qual cosa sempre agrada als castellers.
Sense que serveixi de retret, s’ha trobat a faltar una invitació formal per part de l’ajuntament ampostí per actuar dintre de la programació oficial de les festa major. Hauria estat una novetat, la qual cosa sempre és agraïda per una part del públic que no solen acudir als bous.
Cal recordar que si que varem ser presents al programa d’actes de la Ràpita i també al de la Sénia on actuarem el proper dissabte 17 d’agost.

NIT DE L’HUMOR. Amb la presencia de Miquel Tomàs i Gonzalo Cheliz i l’absència a darrera hora de Candret, a la programació alternativa de Surt al Castell, ahir hi va haver la Nit de l’humor on també hi van participar diversos espontanis que també van delectar el nombrós públic assistent, alguns d’ells seguts al terra perquè l’ajuntament no els hi va donar més cadires. També hi van haver problema a l’hora de sopar on hi van mancar taules i cadires. L’Ajuntament d’Amposta per una part posa traves als de Surt al Castell per a que les festes alternatives no tinguin èxit, però per l’altra els inclou al programa de festes per a que sembli que es fan molts més actes que els pròpiament organitzats pel consistori ampostí. 


RES DE NOU. Ahir van ser molts els que esperaven les declaracions en seu judicial de els qui van ser secretaris generals del PP Álvarez Cascos i Arenas. Si algú es pensava que cantarien, imagino que es van emportar una gran desil·lusió. Jo com no m’esperava res, per això titulo res de nou. Van dir el que era previsible que dirien: no me’n recordo, no em consta, etc. Van evitar mullar-se en tot moment, igual com a fet avui l’actual secretaria general de Cospedal.   
Per cert, parlant de la de Cospedal, a part de negar que cobrés sobresous de la caixa B, apunta al propi Rajoy i a Arenas de la indemnització en diferit que li van donar a Bárcenas. Sembla ser que serà la Judes de l’actual direcció del partit, potser perquè pensa que Rajoy té els dies comptats i preveu l’arribada d’un nou líder (o vell, ves a saber...) que vagi de salvador i digui que vol acabar amb una corrupció interna que ell mateix va crear i fomentar.
Viure per veure... I per comptar.