diumenge, 10 de febrer del 2008

LA RENÚNCIA A FER EL TRANSVASAMENT: UNA MENTIDA MÉS DEL PP

Fa dies que ho estic dient: no em crec que el PP hagi renunciat a fer el transvasament de l’Ebre. El que passa és que vol acontentar a tots: valencians, murcians, andalusos i aragonesos. Però la “solidaritat interterritorial” és la prova evident que, d’alguna manera, el tema segueix viu.
A la pàgina web de la Cadena SER s’hi poden llegir unes declaracions de qui va ser President del Congrés, Fedrico Trillo on diu que: “El manual del candidat recull, expressament, el transvasament de l’Ebre” (http://www.cadenaser.com/espana/articulo/trillo-afirma-manual-candidato-pp/csrcsrpor/20080210csrcsrnac_4/Tes) El manual del candidat ha estat elaborat per la direcció nacional del partit i Trillo és el cap de llista per la província d’Alacant. Així que el PP segueix mentint els espanyols i si no ho fa, no diu tota la veritat, que fa o no fa és el mateix.

2 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

E delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté (del PSC) ha dit:
"S'ha de portar aigua d'on sigui, i si és de l'Ebre no passa res".

Sembla que el PSC tampoc renuncia a l'aigua de l'Ebre.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Amic Robert una cosa és l'opinió personal d'un dels seus dirigents i l'altra el que diu el programa electoral d'un partit. Qui va derogar el transvasament? Segur que tu ho has ana a més manifestacions que jo a defensar l'Ebre. Segur!! Saps que senties dir sempre. Si fos aigua per a veure, encara... l'aigua per a veure no es pot negar a ningú! L'altra cosa és l'aigua per a l'especulació i el mercadeig, tal com volen PP i CiU (Roine)