dimecres, 6 de febrer del 2008

UNA DE FREDA I UNA DE CALENTA

Mentre Daniel Sirera “fa mèrits” davant el Partit Popular demanant el transvasament de l’aigua “sobrera” de l’Ebre, Josep Antoni Duran i Lleida diu ara que no pot fer-se per no “crear confrontacions entre comunitats”
Així, el PP de Catalunya torna a demostrar una vegada més que no és més que una petita cèdula del PP espanyol i en fa seguidisme total a manca de tenir un líder carismàtic que els hi planti cara amb un tema tan important com és per a Catalunya el transvasament de l’Ebre. A diferència del PP de l’Aragó que si han amenaçat amb dimissions, a Catalunya demostren un cop més el perquè dels mals resultats sistemàtics que aconsegueixen en cada elecció: “La poca defensa que fan els interessos propis de Catalunya” Només una pregunta al Sr. Sirera: Quanta és l’aigua “sobrera”? La que necessita el Llevant espanyol per a poder créixer de forma insostenible fent camps de golf i macrourbanitzacions?
En canvi CiU pareix que n’hagi après. I no perquè no creguin que els transvasament són necessàries (la idea de fer el del Roine, segueix viva), sinó pels mals resultats assolits d’ençà de la defensa dels interessos del PP, a canvi, com diuen ells, de compensacions per al territori. Aquesta vegada no volen saber res del transvasament. I encara que només sigui per interessos particulars i partidistes, benvinguts al club!