diumenge, 22 de març del 2015

XERRADA SOBRE INNOVA-SAGESSA

Mentre el President Arturo Mas inaugurava l’Espai Ebre Km 0 a l’avinguda de Sant Jaume (escorxador vell), al Casal i organitzar per la CUP d’Amposta, es celebrava un acte informatiu sobre les irregularitats de Reus a les Terres de l’Ebre comeses per consorci empresarial Innova del que també forma part Sagessa, l’empresa que gestiona l’Hospital Comarcal d’Amposta.
Potser per aquesta coincidència d'horari no hi havia cap representant de cap partir dels que, com la CUP, integren els diferents consells d'administració d'Innova. 
Després de projectar un vídeo sobre el tema (de fons es podia sentir música siciliana), Xavi Milian, de la CUP de Reus va fer una xerrada davant d’unes 30 persones i que per culpa del poc temps de disposició del local, no va poder explicar tot allò que s’havia preparat.
No us explicaré el contingut de la xerrada, ja que sobre el que es va parlar podeu trobar-ho a Internet, però si algunes de les coses que em van cridar l’atenció.
Ja sabeu, que el cervell de Innova va ser Josep Prat; bé, el Senyor Josep Prat. Va explica Xavi Milian que sa mare treballa a una de les empreses que conformen el consorci i que sempre anomenaven a tothom pel seu nom de pila (alcaldes, regidors responsables de els empreses...) L’únic a qui li deien senyor, era a Josep Prat. I és que qui val, val...
També va explicar que un botiguer de la zona comercial de Reus, va dir que abans de ser conegut, Josep Prat el va estafar en 1 milió de pessetes per la compra d’un ordinador per al seu negoci.
També es va preguntar Milian el perquè tants càrrecs ebrencs al departament de Sanitat de la Generalitat, mentre a d’altres departaments no passa. Recordem que al cartell publicat per la CUP d’Amposta n’hi surten tres: Joan Maria Roig, Manel Joaquim Ferré i Francesc Sancho, Paco per als amics.
Al finalitzar l’acte, una representant de la CUP d’Amposta se’m va apropar per a fer-me un aclariment: A la llista integradora de ERC no hi anava cap militant del seu partit (tal com jo havia posat a l’entrada del dia anterior) De fet no tenia clar si la persona a la que em referia (que hauria deixat la militància), finalment, acabaria per anar a la llista d’Esquerra d’Amposta-Acord Municipal.

Ha quedat clar?