dissabte, 1 de març del 2008

ETA CRIDA A L'ABSTENCIÓ

La banda terrorista ETA no només mata i extorsiona, sinó que vol incidir en la política espanyola i fa una crida a l’abstenció. Espero que aquesta sigui la única manera de “entrar” en política de la banda i no parlo només d’aquestes eleccions, sinó de totes les que hi haurà al futur.
Fa 4 anys, els islamistes, van incidir de forma notable (volia posar un excel•lent entre cometes, però la nota que es mereixent tampoc seria aquesta) i amb el seu atemptat i amb les posteriors mentides de tot l’equip del PP van fer que Zapatero guanyés les eleccions. Un atemptat de signe contrari, segurament canviaria el sentit del resultat electoral i donaria la victòria a Rajoy.
De totes formes, si l’actitud d’ETA, es queda amb això, amb cridar a l’abstenció i no hi ha cap intent d’atemptat (esperem que no arribi a atemptat i menys amb víctimes) voldrà dir que ETA, avui per avui està tocada. Una de les “armes” electorals que el PP ha esgrimit durant tota la legislatura amb l’ajut de l’Associació de Víctimes del Terrorisme capitanejades per Alcaraz, cauria com un castell de cartes, donant la raó a la política antiterrorista de l’actual govern del país.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no sé distingir entre la "política" terrorista de matar directament a la gent d'ETA i la política de deixar morir de fam, de permetre que hi hagin bancs que invertixin en indústria armamentística, de millons i millons en investigació militar, d'assassinats a Iraq i Afganistan, de violacions dels drets humans, de censura, de cànon digital, de hipoteques descomunals, de treballar 8 hores,... dels partits polítics, d'explotació laboral al propi país i de explotació laboral als països del 3er món, de sanitat de merda, d'educació podrida,...

Ei, i estic en contra de tots els terroristes, tant del PSOE, ERC, CiU, com dels d'ETA!

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Bé, és una opinió respectable que, evidentment, no comparteixo.
Segons qui governa es farà més o es farà menys per fer polítiques socials i solidaris. Si tu no ho veus així, tens una solució: organitzat en un partit polític, presentat a les eleccions i a veure si pots incidir en els grans partits. No veig que hi tinguis moltes solucions més.