divendres, 2 de maig del 2014

FER EL RIDÍCUL 3 VEGADES

-Perdre per 0-4 és fer el ridícul.
-Dir a una roda de premsa que l’equip rival ja donava per guanyada l’eliminatòria i fins i tot la Champions per acabar humiliat, és fer el ridícul.
-Fallar a tota una afició que li havia dipositat tota la confiança per a que l’etern rival no pogués enlairar la décima, és fer el ridícul. 
 
Això és el que va fer Guardiola la nit del dimarts quan el seu equip, el Bayern de Munic va perdre estrepitosament contra el Madrid per 0-4.
La situació semblava afavorir am Bayern. En les 10 vegades anteriors que el Madrid havia visitat el camp alemany, 9 havia perdut, Guardiola coneixia a la perfecció el Madrid, ja que com a Barcelonista (primer com a jugador i després com a tècnic) sé li havia enfrontat en un bon grapat d’ocasions. Finalment, remuntar un 0-1 no semblava una tasca difícil, ja que, a priori, el resultat no era massa dolent per al Bayern i amb els antecedents esmentats, semblava que els astres es podien acabar alineant a favor de l’equip bavarès. Malgrat tot, finalment, ho van fer a favor dels blancs.
Per un altre costat, els barcelonistes encara tenim ben present el 7-0 de l’any passat. 4-0 a Munic i 0-3 a Barcelona. Si en lloc del Madrid s’hagués tractar d’un altre equip, els culers, segurament, hauríem desitjat una victòria de l’equip rival, ja que, la derrota va ser humiliant. Però tractant-se del Madrid, no. Com sé sol dir, el Madrid no ha de guanyar ni als entrenaments!
Certament el final de temporada del Barça de l’any passat no va ser bo. Messi, lesionat, quan jugava o feia assegut... Malgrat tot es va guanyar la lliga: vulguis o no, la lliga de Tito. Semblava que el Bayern era molt de Bayern per a tan poc Barça.
La superioritat del Bayern a la lliga del seu país ha estat majúscula. Una prova més per creure que podia eliminar al Madrid i privar-los així del somni de la décima. Però després del partit les esperances van canviar ràpidament de bàndol. Al menys que sigui l’Atlètic! Perquè entre el Madrid i Mourinho, a qui haurieu triat, eh?  
Finalment jugaran la final els dos equips de la capital d'Espanya: Cibeles contra Neptú. Què guanyi el millor? no!! Que perdi el Madrid! Sempre!!