diumenge, 4 de gener del 2015

HISTORIETES DE L'AMPOSTA PROFUNDA VII

NO VA SER UN BESAMANOS

A principis de desembre, des de l’ajuntament es va convocar a la colla castellera a una reunió que s’havia de fer el dimarts dia 2 a les 9 de la nit al saló de plens pel tema de l’atorgament de subvencions. No s’especificava res més.
Per tant, es deixava a l’imaginari de cadascú el motiu concret pel que se’ns convocava. El més lògic era pensar que se’ns comunicaria l’atorgament de la subvenció promesa, a l’hora que es farien les corresponents fotografies per a la Revista Amposta i el lluïment dels polítics de l’equip de govern. El que s’entén col·loquialment com un besamanos o vassallatge de les associacions cap a les autoritats locals.
Res d’això. En lloc d’un besamanos es va tractar-se d’una plantofada a les associacions presents:

-A vatros us falta això...
-I a vatros, allò...  
-I a vatros això i allò...

Estupefactes, els representants de la colla castellera, es van atrevir a preguntar:

-I a natros que ens falta?

Després de revisar tota la documentació i com que no trobaven a faltar res, van fer com quan et para la policia de transit, que alguna cosa t’han de trobar:

-Us falta justificar que no heu rebut cap altra subvenció pel mateix concepte pel qual demaneu aquesta...  

Consultades les bases de l’atorgament de subvencions, hi ha un punt dintre d’una declaració més àmplia, que fa referència a que els justificants no es faran servir per a cal altra subvenció, però no s’ha d’incorporar expressament cap més document.



País...