dilluns, 19 de gener del 2015

MESSI MILLOR QUE CRISTIANO RONALDO

Sóc del Barça i considero que Messi és molt millor futbolista que Cristiano Ronaldo, d’aquí que l’he posat primer al títol del comentari d’avui.
Al món del futbol (sobre tot a Espanya) hi ha un debat sobre qui és millor, si Messi o Cristiano. Per a mi no hi ha debat. Messi és molt millor i ho demostra constantment.
Només cal mirar els 3 gols que va fer ahir al camp del Riazor de la Corunya. El primer d’un excel·lent remat de cap, el segon d’una filigrana a l’abast de molt pocs i el tercer d’un xut col·locat després de buscar la posició idònia de tir.
És capaç Cristiano de fer el mateix? Evidentment que no! Cristiano és (d’això no n’hi ha cap dubte) millor atleta i, per suposat, un bon jugador de futbol. Normalment, els gols o els fa de penal (7 crec que n’ha fet aquesta temporada), de falta, de fort xut o de rematada a boca de canó. Poques vegades l’heu vist fer un gol de vaselina o fruit d’una jugada trenada dintre de l’àrea.
Estadísticament parlant, Messi ha fet quasi sempre més gols que Cristiano. Fins i tot l’any passat, un anys que no va ser precisament bo per a l’argentí, la diferència de gols a favor del portuguès va ser mínima (Messi, 52 per 54 Cristiano fins el 30 de novembre que era quan acabava el termini de les votacions per a la Pilota d’Or)     http://www.sport.es/es/noticias/barca/messi-sigue-siendo-mejor-que-cr7-3721422
D’acord, Ronaldo acaba de guanyar la seva segona Pilota d’Or, la qual cosa, i a priori, significa que l’any passat va estar millor que Messi. Sí, sí, he dit segona... Ah! Què en té tres? Sí, ja ho sé, però la de l’any passar no la va guanyar, li van regalar que és molt diferent. O és que o recordeu que van prorrogar el període de votació que, precisament va coincidir amb els millors partits del portuguès.
Aquest fet és tan evident com que Messi no va ser el millor jugador del Mundial de Brasil i, en canvi, la FIFA va decidir que sí. Mascherano, sense anar més lluny va completar un millor mundial.
A part d’això, el comportament del lusità, sovint és impropi d’un futbolista on s’emmirallen tants xiquets. L’anterior jornada va insultar el seu company Bale per no passar-li la pilota i sovint mostra tota la seva ràbia quan no li surt el partit que desitjaria. Aquest fet també s’hauria de tenir en compte quan s’atorga la màxima distinció del futbol mundial.
I encara més: a sobre s’ho creu. Quan era jove solíem dir: és que no té iaia!