dissabte, 10 de gener del 2015

HISTORIETES DE L'AMPOSTA PROFUNDA VIII

Marcats amb una creu...

De vegades respiro tranquil en pensar que no sóc l’únic que critico obertament les males formes del govern de la nostra ciutat. Perquè una cosa és governar malament (que ho fan sovint) i l’altra les males formes que suen per a fer-ho. Tots els que així actuen, de diversos signes polítics, perquè també hi ha gent de dretes que opina que no es fan bé els coses, estem marcats amb una creu i, difícilment, un govern del mateix color que l’actual, ens donarà res.
Per a que us en adoneu de com sé les gasta l’alcalde, aquesta mateixa setmana, tot fent una de les meves sortides pel delta de l’Ebre, em vaig trobar amb una persona, la filla de la qual es va presentar per al lloc de Defensor del Ciutadà d’Amposta. Un lloc que, encara que necessiti de poca dedicació, està prou ben remunerat i, en aquests tems on hi ha molta gent aturada o amb treball precari, significa uns diners fixes cada mes, la qual cosa sempre va bé.

Si la memòria no em falla, es van presentar per a ocupar dit càrrec un total de 23 persones (més de 20, segur) Bé, abans de que passi pel Ple municipal el nomenament del Defensor del Ciutadà, a aquesta persona ja li han dit que la seva filla no serà l’escollida, tot i presentar, segons el seu pare, un bon currículum que, a part de la titulació universitària de llicenciat en dret, inclouria experiència professional en diversos gabinets de prestigi de Barcelona, així com haver treballat a un departament de la Generalitat.