diumenge, 17 de juny del 2012

LA FRASE DEL DIA 17-06-2012



"Totes les revolucions han començat quan els governants han abusat del seu poble, mentre ells mantenien els privilegis". 

De qui és? Meva. 








Desgraciadament, els nostres governs es mostren insensibles davant la greu situació que estem patit. Les continues retallades demostren que no són la solució per a sortir de la crisi i, en canvi, sembla ser que és l'única cosa que saben fer. Mas més que Rajoy, però tots dos van al mateix carro.
De moment Rajoy està a l'expectativa. Avui hi han hagut eleccions a Grècia i França.
D'aquests resultats dependrà molt el futur d'Espanya o al menys així ho pensa Rajoy. Si Grècia s'estabilitza i no surt de la moneda única i si Hollande a França obté una còmoda victòria que li permeti adoptar les mesures que fins ara no havia portat a terme el seu antecessor, potser (i només potser) que la situació comenci a canviar. Si no és així, Rajoy haurà d'aplicar finalment les mesures que sé li exigeixen des del FMI. Però hauria de tenir molt present la situació grega.
Mentre, les grans fortunes espanyoles segueixen en paradisos fiscals o ves tu a saber on. I el poble cada cop més malament. Però sempre hi ha un límit per a tot i, en aquest cas, potser, els nostres governant, haurien de mirar el que va passar a la majoria dels països el Nord d'Àfrica en la denominada "primavera àrab".
D'autistes, cecs i sords n'hi ha per tot arreu i, de vegades, quan volen recuperar el sentits i posa-hi seny, ja és massa tard.