dilluns, 24 de novembre del 2014

‘ANAR A ROMA I NO VEURE AL PAPA’

És el que va fer Rajoy dissabte: va anar a Barcelona i no va voler veure als catalans, tot i que ho havia anunciat.
A que els del PPC també són catalans? Bé, catalans, catalans potser no. Com a molt catalanes o més espanyols que catalans...
Quan parlo de catalans em refereixo a aquells que el 9-N varem anar a votar o els altres que tot i quedar-se a casa, anteposen la catalanitat a qualsevol sentiment patrio.
De totes maneres Rajoy, com sempre, s’ha mostrat poruc i ens ha tornat a enganyar. Fins que acabi la legislatura, quantes vegades més ens enganyarà?
Rajoy va dir que vindria a Catalunya a explicar-se. A explicar-nos les bondats de continuar a Espanya i tothom ens els varem creure. Però una vegada més ens ha decebut. Potser no a aquells que el voten, però si a la resta de catalans que esperàvem alguna cosa més que un cameo a un acte del seu partit que tractava sobre les bones pràctiques, que és el mateix que parlar d’ètica, una tema que els populars dominen a la perfecció... Segurament els ponents han estat gent de Podemos o gent de comportament exemplar. Els populars no tindrien cabuda dintre d’aquest grup.
Rajoy és un personatge sense personalitat, incapaç de dirigir-se al públic (ni tant sols al seu i en privat) sense haver de llegir o mirar els apunts que, segurament, abans de sortir li ha escrit un assessor. Un personatge, que, si no el coneguessis i parlessis una estona amb ell, acabaries dient: no m’ha produït ni fred ni calor.

És tant amorf que si fos un mineral, no cristal·litzaria ni que tingués un milió d’anys o més.