divendres, 28 de novembre del 2014

RE… QUÈ?


Re… generació… Ah! Generació de mentiders i corruptes!! Ja, ja... Ara ho entenc.

Rajoy va presentar ahir el seu pla de regeneració de la vida política espanyola que avui aprovarà el Consell de Ministres que ell mateix presideix.
Rajoy no està legitimat per a fer una proposta de regeneració de la política espanyola i així li van dir la resta de partits que conformen l’hemicicle del Congrés (crec que tots)
Durant la intervenció del President del Govern, una absència destacada: la de l’exministra Ana Mato, que va dimitir el dia anterior precisament al veure’s involucrada com a partícip a títol lucratiuen la trama Gürtel on el seu exmarit Jesús Sepúlveda va ser un dels principals protagonistes.  
Per cert, a l’auto dictat pel jutge Pablo Ruz, diu que el propi Partit Popular també es va beneficiar a títol lucratiu de la mateixa trama corrupta, encara que els seus màxims dirigents no se’n assabentessin del que estava passant. Que, per cert, no s’ho creu ningú.
Una de les frases contundents que va haver d’escoltar ahir Rajoy va arribar del cap de l’oposició Pedro Sánchez:
-Jo, senyor Rajoy, no sec a un despatx pagat amb diner provinents de la Gürtel, vostè sí.
És impossible que Rajoy no s’assabentés del que passava al seu partit. Fins i tot surt el seu nom als papers de Bárcenas com a receptor de complements econòmics. És possible que pensés que venien d’aportacions d’empresaris. D’acord... Però quan s’ha de fer una reforma integral de la seu central del carrer Gènova, el més normal és que preguntés:
-I d’on sortiran els diners per a pagar-les.
Si Rajoy no s’ho va preguntar, deu de ser de les poques persones que, en una situació semblant no ho han fet. La resta serien tots membres del PP.
Tinc la mala costum de mirar programes dirigits al públic d’esquerres. Així que a diari, em miro el programa del Gran Wyoming que fan una crítica molt àcida de l’actualitat política on, el PP, és quasi sempre el blanc preferit. Ahir explicaven que algunes de les mesures que Rajoy es va atrevir a presentar, ja feia 21 mesos que les havia proposat i que ells mateixos les havien bloquejar. Ei!, quedeu-vos en això: ELLS MATEIXOS BLOQUEGEN LES MESURES ANTICORRUPCIÓ QUE ELLS MATEIXOS PROPOSEN. Millor no os ho puc explicar.
Una d’aquestes mesures és presentar una declaració de bens als principi i al final de cada legislatura. Però anem a veure, això no existeix? Quan l’any 2003 vaig entrar de regidor a l’ajuntament d’Amposta la vaig d’haver de presentar. Crec recordar que en el cas de continuar la legislatura següent, no feia falta. Quan l’any 2011 vaig deixar de ser-ho, em van enviar el mateix qüestionari.
I això que es fa amb els regidors, no s’exigeix als càrrecs públics de més representació? És que jo al·lucino... I si es fa, cóm s’atreveix Rajoy a presentar-ho com a una de les mesures a prendre?  
El cert és que Rajoy no sap com sortir-se’n de la merda (perdoneu l’expressió però crec que era necessari posar-la) i va donant pals de cec a veure si alguna vegada l’encerta.
Cayo Lara li va tornar a demanar la dimissió. Sincerament crec que ho hauria d’haver ja fa molts de mesos, el dia que se’n va adonar que no podria, ni per aproximació, complir amb tot allò que havia promès durant la campanya electoral, ja que estic convençut de que no tenien programa.  
  
DIMITEIXI D’UNA VEGADA SR. RAJOY!! VAGI-SE’N I EMPORTIS AMB VOSTÈ ELS CORRUPTES, A VEURE SI DE PASSADA TAMBÉ S’EMPORTA LA CORRUPCIÓ.