dijous, 7 de maig del 2015

LA FOTO DEL DIA 7-05-2015

Imatge del carrer Ulldecona a 1/4 de 4 de la tarda. 
Us explico.
Encara estàvem treballant quan ens anunciat que al carrer hi havia dos reporters de la Sexta amb la intenció d'entrevistar a l'Administrador de l'oficina.
Per a tot aquells que no ho sabeu, l'Administrador és Xavier Dalmau, cap de llista del PP per a les properes municipals a l'Ajuntament de Tortosa.
Ahir, a la Cadena SER, als blocs informatius nacionals, vaig poder escoltar unes declaracions seves sobre la obligatorietat de fer una revisió mèdica als immigrants.
Sempre hi ha qui troba bé aquestes coses encara que políticament no s'identifiquen amb el PP, però llavors se'ls hi ha de fer una pregunta:

Tots els immigrants, sense excepció o només aquells que venen de l'Àfrica i altres països subdesenvolupats? Si responen afirmativament a la segona part de la pregunta, s'està sortint del terreny de la prudència per a entrat al del racisme.

Enllaç de la notícia.

Al detall de la foto anterior, s'hi poden veure els 2 periodistes de la Sexta. 
Per cert, quan he sortit, l'Administrador encara no ho havia fet i s'especulava que podria 'escapar-se' per la sortida d'emergència per a evitar els periodistes...
Quan es fan declaracions, per polèmiques que siguin, s'ha d'assumir la responsabilitat i donar la cara. No creieu?
I més quan es tracta d'un polític.