dissabte, 19 de maig del 2012

LA FRASE DEL DIA 19-05-2012






“Quan era president (Laporta) feia política i ara que és polític, no sap fer d’expresident”.

Qui la va dir? Un tertulià del programa la tercera Graderia de la Cadena SER el passat dijous dia 17. Vaig reconèixer la seva veu però no li acabo de posar cara. Perdoneu.

Certament, el debat sobre com es fan les coses a can Barça s’ha tornat a reobrir una vegada més la polèmica després de la marxa de Guardiola.
Primer va ser Laporta qui va obrir la caixa dels trons, ahir mateix ho fa fer Johan Cruyff.
La vida m’han ensenyat en no tenir ídols. Crec més amb la forma de ser d’algunes persones que m’envolten que d’aquells que omplen pàgines de notícies i als qui, possiblement, no coneixeré mai. Però posats a escollir, prefereixo a Sandro Rosell que a Joan Laporta. No és la primera vegada que em pronuncio en aquest sentit. Laporta és com Cristiano Ronaldo, un megalòman que es creu superior a la resta dels humans.
No sé si són o no conscients del mal que poden causar a l’entitat. Si ho són, no compren aquesta actitud, al menys que sigui fruit de la rancúnia que tenen (incloent-hi a Cruyff) a la junta actual que, a l’igual com passa en política, va ser escollida en unes eleccions lliures i democràtiques.
Per acabar només un apunt sobre Laporta. Sincerament crec que hauria pogut fer carrera política dintre de Convergència. Ideològicament està molt més prop de les tesis que defensa el partit que lidera Aturo MÉS, que de cap altra formació política.