dijous, 19 de juliol del 2012

TREBALLAR PER AMPOSTA

Per què serà que quan l’oposició d’Amposta treu algun drap brut de l’equip de govern, sempre se’ls hi demana que “treballin per Amposta”?
Com passa a Catalunya, Convergència d’Amposta ha arribat a assumir tant el seu rol que s’identifiquen amb la ciutat. Per a que m’entengueu: Convergència és Amposta i tota la resta no.
Al “sinyó ancalde” li ha sortit un bon marró: el lloguer desmesurat del centre e rehabilitació.  I quan una persona té un marró, és del tot lògic que miri de defensar-se, però innecessari que per a fer-ho, desqualifiqui als seus rivals polítics. Qui actua així pot demostrar dues coses: o que el càrrec li ve gran o que s’ha convertit en un petit cacic (o tal vegada totes dues coses)
El “sinyó ancalde” afirma que el portaveu dels socialistes (que va ser qui ho va destapar i, per tant, és el blanc de tota la seva ira) formava part del consell d’Administració de l’Hospital Comarcal i com a tal havia de conèixer la situació.
Però segons sembla, l’ocultisme és una de els característiques de la direcció de l’hospital d’Amposta. Pel consell d’administració només passarien coses de pur tràmit sense detallar-les excessivament. Les auditories per exemple, només són per a verificar el bon funcionament de l’hospital, però no detallen cap concepte, ja que es limiten a generalitzar cada un dels conceptes.
Ara mateix, pel que sembla, el “sinyó ancalde”, com a president del consell d’Administració de l’Hospital d’Amposta SAM, es negaria a ensenyar el contracte de lloguer amb el propietari del local del carrer Amèrica on es fa la rehabilitació. Segons he pogut saber, els hi hauria dit: “Aneu al Registre de la Propietat”.
A darrera hora de la tarda d’avui dijous hi haurà consell d’Administració i, em consta, que al menys, els grups municipals del PSC i ERC han sol·licitat poder tenir accés a dit contracte que, per cert, no va mostrar als mitjans de comunicació quan va fer la roda de premsa ja que es va limitar a ensenyar-lo de lluny, però cap periodista dels presents va poder-ne revisar els detalls.  
També diu el “sinyó ancalde” que el local llogat té més de 1.000 metres i no els 400 i pico que diu el portaveu del PSC. Ara bé, jo pregunto: Aquests 1.000 m2 de superfície que diu que té el local de rehabilitació, estan tots ocupats? 
 
Ja responc jo mateix: No! L’altell no està ocupat, tal i com es pot veure de fora ja que estan els vidres pintats de banc i bruts. Per tant, (i ara ve una altra pregunta), per a què es paga lloguer d’una superfície que no s’utilitza?  
Quan jo era regidor, des de la regidoria de Serveis Socials i Participació Ciutadana se’ns va informar que, aquest altell s’havia de destinar com a local social d’una agrupació gitana. Era quan l’ajuntament volia que totes les entitats locals tinguessin la seva pròpia seu i, si a sobre, guanyaven algun vot, millor que millor.
Explicat tot això, ara, tragueu les vostres pròpies conclusions.
La meva és que més que treballar per Amposta, treballen pels seus propis interessos: PODER I DINERS!!