dissabte, 29 de desembre del 2012

MANOLITO ESTÀ EMPRENYAT. QUÈ LI PASSA A MANOLITO?



I què consti que no és perquè Mas no se’n haig recordat d’ell a l’hora de nomenar el nou govern de la Generalitat... (Que potser també...) Us explico.
Fa uns dies em va arribar una filtració. Sembla ser que Manolito està emprenyat amb una emissora de televisió local (deixo que vosaltres mateixos féssiu les vostres càbales)
El motiu és (ni més ni menys) que no li agrada el tracte que li dispensa aquesta emissora de televisió. El seu enuig ve donat, perquè, segons ell, aquet canal de televisió (i en concret un dels programes que s’emeten) no el tracten com ell voldria ser tractat. Fins i tot diu que no té el dret de rèplica...
Tan gran és la seva contrarietat que fins i tot li va remetre una carta al director de l’emissora per a fer-li palesa d’això que us estic explicant. La carta està registrada i em consta que hi va haver resposta per part del responsable del canal televisiu.
Però què em conta sinyó ancalde??
Vostè és un demòcrata o només de boca cap a fora. O això o és que no té dos dits d’enteniment. Personalment em decanto més per la primera opció ja que si té la carrera de metge (encara que no tingui el MIR), molt tonto no deu de ser.

¿No se’n adona que el que vostè està demanant (què per altra banda, i si és veritat, en té tot el dret del món) és el que l’oposició de l’Ajuntament d’Amposta fa anys i panys que li demana a vostè sense que els faci cas?
¿O és que la Revista Amposta no és un pamflet propagandístic del govern municipal que vostè encapçala?    
¿O és que quan l’oposició el critica no va corrents a l’emissora municipal per a que li facin una entrevista per a poder donar la seva versió no sempre fidel a la veritat?
Quan nega a la Federació de Veïns de la nostra ciutat tenir veu pròpia al ple, a qui li tem, sinyó ancalde?

 I no em digui ara el mateix que va dir al ple, què, de consentir-ho, totes les associacions en tindrien el dret. Una federació d’Associacions de Veïns és molt més que una simple associació i això, sinó és de primària, al menys, vostè que porta més de 25 anys a l’ajuntament ho hauria de saber. I segur que ho sap, veritat?    
Un alcalde, sense deixar de ser-ho, hauria de ser més modest i compartir les inquietuds amb els seus ciutadans i no només amb els CIUtadans, sinó amb tots aquells que no el voten i, qui sap, si amb una altra actitud el podrien arribar a votar un dia.
Però amb 54 anys ho té molt difícil per a poder canviar. No el veig jo a vostè canviant un dia i deixant la seva arrogància i prepotència a casa tancada a un bagul.
En vol un exemple? (No recordo si l’he explicat mai)
Dia de la inauguració del Carrefour. La diputada Lluïsa Lizárraga i jo mateix ens dirigíem al centre comercial després d’haver deixat el cotxe a l’aparcament habilitat per a l’ocasió. En aquell precís moment arribava l’ancalde amb el Mazda i va aparcar-lo a un lloc on, casualment, no hi havia cap cotxe aparcat. Per què? Perquè simplement no es pot aparcar ja que té línia continua groga. El guàrdia de seguretat del centre comercial (que no el coneixia) es va adreçar a ell i li va dir. Aquí no es pot aparcar. I sabeu què li va respondre Manolito? Un escarit: Sóc l’alcalde.     
Ell hi podia aparcar i els demés, no? Resumeix perfectament la seva filosofia de vida.