dimarts, 4 de desembre del 2012

IDEES IMAGINATIVES PER A SUPERAR LA CRISI XXII



Actuació de la colla de la Sagrada Família.

Primer que res, s’ha de ser innovador i original. Voler fer el que ja fan alguns, per bé que els vagi a ells, no és garantia d’èxit.
Ahir al Periódico vaig veure una iniciativa que em va agradar. L’article portava per títol Matrioixkes catalanes, encara que a l’hora de la veritat molt poc tenia que veure amb les famoses nines russes.
I què són les Matrioixkes catalanes? Crec que la millor manera d’explicar-ho és reproduint el subtítol: Un lego de castellers uneix els valors de la joguina i de souvenir, com les nines russes.
A més a més, aquestes joguines u objectes de regal són totalment ecològiques perquè es fan de fusta molt difícil de comercialitzar.
La idea de el Nan Casteller, què és el nom amb el que han sortit al comerç, va partir de les tarragonines Ana Tarragona, Marta Puig i Marta Ricard.
Els castells estan de moda. L’any 2010 els van declarar Patrimoni Immaterial de la Humanitat i anys rere any els èxits assolits superen els anteriors. Avui en dia, encara que la colla Jove dels Xiquets de Vilafranca no tinguin rival, cal recordar que el bressol casteller es troba a les comarques de Tarragona i més concretament a Valls, la capital de l’Alt Camp.
Per tant, els hi desitjo molt d’èxit en aquesta iniciativa empresarial.