dimecres, 12 de desembre del 2012

QUÈ HA PASSAT AMB LES BEQUES DE TRANSPORT?

Amb tota la parafernàlia i fanfàrria que només els de CiU saben fer, des de fa uns anys, l’Ajuntament d’Amposta lliurava, aprofitant el marc de Fira Amposta, les beques de transport per aquells estudiants universitaris que ho havien aprovat tot el curs anterior. Aquest any, no.
A hores d’ara no sé sap encara quan es podran donar, la qual cosa ha creat, entre els que se’n han fet mereixedors, una certa incertesa.
Les sol·licituds es van ver el mes d’agost i, juntament amb la instància, s’havien d’aportar els justificants de la despesa (bitllets de tren i/o de bus) Crec recordar que l’import màxim que es concedia eren 300 euros i depenia, evidentment, de la totalitat de la despesa. A menys despesa, menys ajut.
Què ha passat aquest any? Això m’agradaria saber. De totes formes no cal ser un linx per a intuir que l’Ajuntament d’Amposta no té un duro a la caixa.  
Molt possiblement, en altre tipus de coses que els hi puguin donar més rendibilitat política, no s’estaran de res a l’hora de gastar-se els diners públics, però potser saben que molts estudiants, a l’hora de votar, prefereixen una altra opció política abans de CiU o, simplement, no voten.
Tot és qüestió de prioritats i, pel que sembla, el nostre equip de govern en té de molt més importants.