divendres, 7 de març del 2014

EL PREMI AMPOSTA 2013 RECAU SOBRE LA COLLA CASTELLERA XIQÜELOS I XIQÜELES DEL DELTA



Feliciteu-nos! Els mitjans de comunicació d’Amposta (Amposta Ràdio, Revista Amposta i d’altres publicacions gratuïtes que s’editen a la capital del Montsià) ens han atorgat al Premi Amposta 2013 com a reconeixement d’haver estat l’associació que més repercussió ha tingut als mitjans locals. El premi està patrocinat per l’Ajuntament.
Aquest matí m’ha trucat l’alcalde Manel Ferré per a donar-me la primícia abans de fer-ho oficial i que es publiqués als diferents mitjans de comunicació comarcals.
Tres han estat els finalistes: Filmsnòmades, Assemblea Nacional Catalana (per l’organització de la Via Catalana i els actes que van tenir lloc pels voltants del pont penjant i la colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.
Finalment, com us he anunciat la colla castellera s’ha acabat emportant el premi i la menció especial per a l’ANC.  
Recordo que aquest premi és el segon que rebem després de l’Ebrelíders 2012 que ens va atorgar el grup de comunicació propietari del Canal Terres de l’Ebre i el setmanari gratuït Més Ebre. 

El premi es lliurarà dissabte 22 de març a les 19:00 h al saló de plens de l'Ajuntament d'Amposta. 
 
Per acabar dues coses:
Agrair als que han fet possible que se’ns concedeixi el premi i, evidentment felicitar a tots els membres de la colla castellera, veritables protagonistes dels èxits assolits durant aquest any i escaig de vida que té Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.