diumenge, 30 de març del 2014

LES PREGUNTES DEL DIA 30-03-2014



Qui assessora al govern del Partit Popular?

Per a qui governen?




Qui les va fer: Pepa Bueno.
On? Al final del seu editorial al programa Hoy por Hoy de la Cadena SER.
Quan? Divendres 28 de març.

A les 8 del matí, la directora del programa Hoy por Hoy de la Cadena SER Pepa Bueno fa el seu editorial sobre la noticia de més interès del dia. El tema de divendres va ser la sentència que va emetre el Consell General del Poder Judicial sobre la nova llei de Seguretat ciutadana que està impulsant el Ministre de l’Interior Jorge Fernández-Díaz. En opinió del màxim òrgan judicial (que té 21 membres, 11 dels quals han estat escollits a proposta del PP), al projecte de llei prevalen els principis de seguretat sobre els drets civils contemplats en la Constitució espanyola.
La sentència li va servir d’excusa a Pepa Bueno per a recordar la retrògrada llei Gallardón sobre l’avortament, una llei que, recordem-ho ens retrocedeix a més de 30 anys enrere, ja que la primera que es va promulgar era molt més permissiva que la que s’està tramitant.
Acabava Pepa Buenos amb les dues preguntes que figuren al començament de l’escrit.
Hagués pogut afegir la periodista de la SER les mesures en matèria fiscal i tributària que van redactar els savis de Montoro. Les mesures proposades perjudiquen molt més a les classes populars, mentre segueixen afavorint les grans fortunes, sobre tot, aquelles que tenen els diners en SICAV’s (*) que només tributen a l’1%!
Conclusió. Qui els assessora? Evidentment la FAES, LA gran banca, les multinacionals, L’Església Catòlica...
Per a qui governen? Per als mateixos que els assessora.
Queda clar, no?