A ningú sé li escapa que aquest any 2014
es commemora el tercer centenari de la caiguda de Barcelona en mans de
l’exèrcit castellano-francès. A part dels actes oficials que es durant
a terme en record d’aquella data, sempre hi ha qui en vol treure profit
i, a tal efecte, aguditza la inventiva.
Imagino que sabeu que quan juga el Barça
al Nou Camp i s’arriba al minut 17 amb 14 segons, l’estadi esclata amb
un fort aplaudiment com a record i homenatge de la històrica data.
Però amb quantes coses més es pot fer
coincidir alguna d’aquestes dates (1714 i 2014) Segur que amb moltes,
només falta, com he dit abans, posar-hi imaginació.
Fixeu-vos sinó amb l’article que publica
avui el Periódico escrit per Josep Maria Fonalleras i que es titula així:
Menú de 20,14.
La idea ha estat dels propietaris del
restaurant Mimolet de Girona. Però és que la cosa no acaba aquí.
Amb idèntic preu es pot escollir entre tres menús: el Sí/Sí, el Sí/No i
el No/No, en una mena de joc de la consulta del 9 de novembre.
El menú Sí/Sí és típicament català. Així
t’ofereixen embotits del país amb pa amb tomàquet, rostit de conill i
pollastre de Osor amb trinxat de la Cerdanya, crema catalana amb gelat
de ratafia l’Olot, etc.
El Sí/No és mixt: assortit d’olives
malaguenyes, barreja d’espinacs amb panses i pinyons, lluç a la donostiarra,
torradetes de Santa Teresa amb gelat de Pedro Ximénez, etc.
I per acabar, el No/no, segur que ho
heu endevinat, es composa de plats típics de fora de Catalunya: truita
de patates, potaje receta de la abuela, xai a la castellana, tarta
de Santiago i més.
Per tant, teniu per escollir i ningú
es pot sentir discriminat.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada