dimecres, 12 de març del 2014

ADÉU SENSE ENYORANÇA

Se’n va Rouco Varela i com li deia a la SER José María Izquierdo: Vaya, Monseñor, vaya... Però váyase  lejos...
Fins el darrer dia, fins la darrera homilia va servir els interessos del PP. Es nota que molts d’ells són de l’Opus Dei...
L’acte que es va fer en memòria de les víctimes de l’11-M va ser molt criticat. Per què en aquest país tot s’acaba amb una missa o un bon àpat? Però si l’àpat no era adient, la missa, tampoc. Entre les víctimes n’hi havia d’altres confessions i, imagino, fins i tot ateus i agnòstics. Però molts d’ells van aguantar les formes. Com Pilar Manjón, la presidenta de l’associació de víctimes de l’11-M.
Però a part d’aguantar les formes va haver d’aguantar l’homilia de Rouco que va tornar amb la teoria de la conspiració, tot i que sembla que deixa d’estar de moda entre els qui la van defensar... Però també va advertir que Espanya s'està trencant per Catalunya. No Rouco, no! Per Vinaròs!! Segur que l'home no mira Por de Plom! 
Rouco, recordem-ho, van assistir a manifestacions contra lleis promogudes pel govern Zapatero, com per exemple la dels matrimonis homosexuals i va fer política sempre que li va apetir fer-ho (només cal veure el que va dir ahir...)   
De totes formes m’és indiferent que el seu successor sigui el que fins ara era l’arquebisbe de Valladolid Ricardo Blázquez o qualsevol altre. La postura oficial de l’Església Catòlica canviarà molt poc i seguirà allunyada de la realitat que representa la societat civil. 
Va de retro!